Pienimmät pentukurssilaiset välituntileikeissä eli samojedit Hilla (vas.) ja Omppu sekä tanskalaisruotsalainen pihakoira Miilu (etualalla) ja landseer Turo.

Someron Seudun Koiraharrastajat ry on perustettu vuonna 1976. SSKH on Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys, johon kuuluu noin 150 jäsentä.

Someron Seudun Koiraharrastajat opastaa koiraharrastajia koirien pidossa, hoidossa ja koulutuksessa sekä toimii koiraharrastuksen edistämiseksi paikkakunnalla. Tapahtumapaikkana on yhdistyksen omistama Haukkukallio harjoituskenttineen ja kerhomökkeineen. (Palmantie 10).

Yhdistys järjestää tottelevaisuus-, agility-, rallitoko- ja kehätotutuskoulutusta, epävirallisia näyttelyjä, kilpailuja, kokeita ja testejä. Lisäksi yhdistys järjestää koiraharrastukseen liittyviä tapahtumia, luentoja ja kerhoiltoja.

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Agilityharrastajilta peritään lisäksi 30 euron käyttömaksu telineiden kunnossapitoa varten. Yhdistyksen jäsentilin numero on FI64 5434 0850 2087 08. Teline-, kurssi- ynnä muut maksut tilille FI36 5434 0850 1764 26. Tiedustelut jäsensihteeri Piia Sihvonen-Talikka (0400-860621).

Sääntöihin nuorisojäsen ja perhejäsen! Vuosikokous hyväksyi sääntömuutoksen, jonka mukaan jäseniksi hyväksytään myös nuorisojäseniä ja perhejäseniä. Näiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18-vuotiaat koiraharrastajat. Kun yksi perheestä on yhdistyksen varsinainen jäsen, saavat muut samassa osoitteessa asuvat liittyä perhejäseniksi. Kaikki alle 16-vuotiaat saavat harrastaa ilmaiseksi, kun yksi perheestä on SSKH:n jäsen. Perhe- ja nuorisojäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta eivät äänioikeutta.

Someron Seudun Koiraharrastajilla on oma verkkokauppa osoitteessa someronkoiraharrastajat.suomalainenverkkokauppa.fi

 • LASTEN LAUANTAI TULEE TAAS!

  Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n agilitysharrastajat järjestävät taas tulevana kesänä suositun Lasten Lauantain!

  Tarjolla on paljon mukavaa tekemistä, joten varaa kalenteriin 9. kesäkuuta!

 • AGILITYN ALKEISSA ON TILAA!!!

  Agilitykoulutukset alkavat toukokuun alusta ja tänä keväänä alkeisryhmässä on hyvin tilaa! Nyt kannattaa ottaa hyöty irti ja päästä hankkimaan perustiedot vauhdikkaasta harrastuksesta. Piia Sihvonen-Talikka vetää alkeisryhmää keskiviikkoisin kello 17-18. Opetus starttaa 2. toukokuuta.

  Ilmoittautumiset osoitteeseen piia.sihvonentalikka@gmail.com

 • LISÄÄ NENÄTYÖSKENTELYÄ!

  Vieraileva kouluttaja Anna Loimaranta jatkaa nose work -treenien pitoa huhti-toukokuussa.

  Mukaan mahtuu kerrallaan kuusi koiraa. Osallistuminen on mahdollista lauantaina 28.4. kello 17-19, maanantaina 7.5. kello 14-16 sekä maanantaina 21.5. kello 14-16.

  Yhden koulutuskerran hinta on jäseniltä 25 euroa ja muilta 35 euroa.

  Lisätietoja Elina Ruohoselta 0442926868/elina_ruohonen@hotmail.com