Ulkomuototuomari Tanya Ahlman-Stockmari Suviheinä -match show´ssa.

Someron Seudun Koiraharrastajat ry on perustettu vuonna 1976. SSKH on Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys, johon kuuluu reilut sata jäsentä.

Someron Seudun Koiraharrastajat opastaa koiraharrastajia koirien pidossa, hoidossa ja koulutuksessa sekä toimii koiraharrastuksen edistämiseksi paikkakunnalla. Tapahtumapaikkana on yhdistyksen omistama Haukkukallio harjoituskenttineen ja kerhomökkeineen. (Palmantie 10).

Yhdistys järjestää muun muassa tottelevaisuus-, agility-, dobo-, nose work- ja kehätotutuskoulutusta sekä metsä- ja peltojälkitreenejä, luonnetestejä, epävirallisia näyttelyjä, kilpailuja ja kokeita. Lisäksi yhdistys järjestää koiraharrastukseen liittyviä tapahtumia, luentoja ja kerhoiltoja.

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Jäsentilin numero on FI64 5434 0850 2087 08. Jäseniksi hyväksytään myös perhejäseniäi sekä nuorisojäseniä. Näiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Katso tarkemmat tiedot Jäseneksi -alasivulta. Tiedustelut jäsensihteeriltä Piia Sihvonen-Talikka (0400-860621). 

Agilityesteiden omatoimisen treenaamisen säännöt vuoden 2021 alusta:

Estevuokra on jäseniltä 15 euroa tunnilta ja ulkopuolisilta 20 euroa tunnilta.

Treeniä varten on varattava aika etukäteen. Kentän on oltava tyhjä puoli tuntia ennen yhdistyksen järjestämien koulutusten alkua.

Kontaktiesteitä ei saa siirrellä yksin, vaikka niissä on pyörät. Painavat esteet uppoavat yksin siirreltäessä hiekkaan ja ovat vaarassa rikkoutua.

Agilitykursseille osallistuvien kurssimaksu kattaa kurssin ajalta myös omatoimitreenit.

Maksut tilille FI36 5434 0850 1764 26.

Someron Seudun Koiraharrastajilla on oma verkkokauppa osoitteessa kauppa-sskh.fi

 • MAANANTAISIN ARKITOTTISTA JA KEHÄTOTUTUSTA

  HEINÄKUU TAUOLLA!

  Maanantai-iltaisin on mahdollisuus omatoimisiin treeneihin, joissa Annika Saneri auttaa tottiksessa ja Minna Kannisto jeesaa kehätotutuksessa.

  Jäsenille ilmainen.

 • KIITOS KAIKILLE SUVIHEINÄ -MATCH SHOW´N OSALLISTUJILLE, TUOMAREILLE JA TUKIJOILLE!

  Suviheinä -match show käytiin helteessä keskiviikkona. Best in Show´ksi nousi isojen rotukoirien pentuluokasta kiharakarvainen noutaja Hilla, jonka omistaa Susanna Honkanen Raisiosta. Onnittelut omistajalle ja kaikkien muiden sijoittuneiden koirien omistajille!

  Tulokset ja kuvia löytyy valikon match show -sivulta.

 • KESKIVIIKKOISIN OMATOIMIAGILITYÄ

  Jonna suunnittelee radat.

  Myynnissä verkkokaupassamme ww.kauppa-sskh.fi