Joulu tulee - oletko valmis? Englanninsetterit Veikka ja Seiska ovat jo! Kuva: Sari Merilä

Someron Seudun Koiraharrastajat ry on perustettu vuonna 1976. SSKH on Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys, johon kuuluu noin 150 jäsentä.

Someron Seudun Koiraharrastajat opastaa koiraharrastajia koirien pidossa, hoidossa ja koulutuksessa sekä toimii koiraharrastuksen edistämiseksi paikkakunnalla. Tapahtumapaikkana on yhdistyksen omistama Haukkukallio harjoituskenttineen ja kerhomökkeineen. (Palmantie 10).

Yhdistys järjestää tottelevaisuus-, agility-, rallitoko- ja kehätotutuskoulutusta, epävirallisia näyttelyjä, kilpailuja, kokeita ja testejä. Lisäksi yhdistys järjestää koiraharrastukseen liittyviä tapahtumia, luentoja ja kerhoiltoja.

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Agilityharrastajilta peritään lisäksi 30 euron käyttömaksu telineiden kunnossapitoa varten. Yhdistyksen jäsentilin numero on FI64 5434 0850 2087 08. Teline-, kurssi- ynnä muut maksut tilille FI36 5434 0850 1764 26. Tiedustelut jäsensihteeri Piia Sihvonen-Talikka (0400-860621).

Jäseniksi hyväksytään myös perhejäseniä, jos perheessäsi harrastaa useampi kuin yksi sekä nuorisojäseniä. Näiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18-vuotiaat koiraharrastajat. Kun yksi perheestä on yhdistyksen varsinainen jäsen, saavat muut samassa osoitteessa asuvat liittyä perhejäseniksi ja osallistua koulutuksiin ynnä muuhun jäsenille tarkoitettuun tarjontaan. Kaikki alle 16-vuotiaat saavat harrastaa ilmaiseksi, kun yksi perheestä on SSKH:n jäsen. Perhe- ja nuorisojäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta eivät äänioikeutta.

Someron Seudun Koiraharrastajilla on oma verkkokauppa osoitteessa kauppa-sskh.fi

 • KOULUTUKSET ALKAVAT JÄLLEEN MAALISKUUSSA

  Tottiksen talvitauko alkaa marraskuun minikurssin päätyttyä. Agilitykoulutukset ovat jo talvitauolla.

  Arkitottiskurssit alkavat jälleen maaliskuun alussa. Kouluttajana toimii Virpi Ingerman.

  Agilitytreenit jatkuvat toukokuussa. Niistä vastaa Johanna Laakkio.

 • ELÄINTEN JOULURAUHA JULISTETAAN TIISTAINA 18.12.

  Eläinten joulurauhan julistus pidetään Haukkukalliolla tiistaina 18. joulukuuta kello 18.

  Joulurauhan julistaa Someron seurakunnan kirkkoherra Jaakko Knuutila.

  Julistuksen jälkeen yhdistys tarjoaa kerhomökissä joulutorttuja, pipareita, glögiä ja kahvia.

  TERVETULOA tunnelmaan!

  Kuva viime vuoden tapahtumasta: Sari Merilä

 • ILMOITA TULOKSET VUODEN KOIRA -KISOIHIN

  Someron Seudun Koiraharrastajat palkitsee vuosikokouksessaan jäsentensä menestyneimmät näyttely-, tottelevaisuus-, agility- ja palvelutkoirat.

  Palkinnosta ovat oikeutettuja kilpailemaan koirat, joiden omistaja on SSKH ry:n jäsen. Kisoissa kilpailevien on edustettava SSKH:ta.

  Kilpailuaika: 1.1.-31.12.
  Omistajan on ilmoitettava laskennassa huomioitavat tulokset kirjallisesti.
  Agility- ja tottelevaisuustuloksista on liitettävä mukaan kilpailukirja.

  Tulokset on lähetettävä viimeistään 15. tammikuuta.