Someron Seudun Koiraharrastajat ry on perustettu vuonna 1976. SSKH on Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys, johon kuuluu reilut sata jäsentä.

Someron Seudun Koiraharrastajat opastaa koiraharrastajia koirien pidossa, hoidossa ja koulutuksessa sekä toimii koiraharrastuksen edistämiseksi paikkakunnalla. Tapahtumapaikkana on yhdistyksen omistama Haukkukallio harjoituskenttineen ja kerhomökkeineen. (Palmantie 10).

Yhdistys järjestää muun muassa tottelevaisuus-, agility-, dobo-, nose work- ja kehätotutuskoulutusta sekä metsä- ja peltojälkitreenejä, luonnetestejä, epävirallisia näyttelyjä, kilpailuja ja kokeita. Lisäksi yhdistys järjestää koiraharrastukseen liittyviä tapahtumia, luentoja ja kerhoiltoja.

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Jäsentilin numero on FI64 5434 0850 2087 08. Jäseniksi hyväksytään myös perhejäseniäi sekä nuorisojäseniä. Näiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Katso tarkemmat tiedot Jäseneksi -alasivulta. Tiedustelut jäsensihteeriltä Piia Sihvonen-Talikka (0400-860621). 

Omatoimisesti agilityä harrastavilta peritään lisäksi 30 euron käyttömaksu telineiden kunnossapitoa varten. Agilitykursseille osallistuvien telinemaksu sisältyy kurssien hintaan. Teline-, kurssi- ynnä muut maksut tilille FI36 5434 0850 1764 26.

Someron Seudun Koiraharrastajilla on oma verkkokauppa osoitteessa kauppa-sskh.fi

 • MONENLAISTA KOULUTUSTA

  Alkaneen vuoden aikana on luvassa toko-, tottis-, agility-, dobo-, näyttely-, metsäjälki- ja peltojälkikoulutuksia. Huomaa agilityssä myös lasten oma kurssi elokuussa!

  Satu Pajarinen vetää useita koulutuksia pienryhmissä ja yksityisopetuksessa.

  Virpi Ingermanin vetämä neljän kerran arkitottiskurssi peruuntui koronapandemian takia.

  Anne Ojanen aloittaa toko-kurssin, kunhan koronatilanne selkeytyy.

  Laura uusii viime vuonna suuren suosion saaneen lasten agilitykurssin sekä alku- että loppukesästä.

 • SUVIHEINÄ-MATCH SHOW SIIRTYY VUODELLA

  Joudumme pitämään välivuoden, joten seuraava Suviheinä -match show kisataan keskiviikkona 7. heinäkuuta 2021.

  Rotukoirien tuomareiksi saapuvat kaikkien rotujen ulkomuototuomarit Tanya Ahlman-Stockmari ja Harto Stockmari Koskelta. Laura Nuotio arvostelee monirotuiset sekä Lapsi & koira -kisan.

  Näyttelykoulutusta on kuitenkin luvassa myös alkukesästä 2020.

 • TOIMINTA KORONAPANDEMIAN AIKANA

  Koulutuksia järjestetään pienryhmissä ja väljissä oloissa ulkotiloissa.

  Koulutuksiin saa osallistua vain täysin terveenä. Vähäisempienkin flunssaoireiden kanssa on jäätävä kotiin.

  Varastomökistä löytyvät wc:t ja käsienpesumahdollisuus.

  Jos et halua osallistua pienryhmäkoulutuksiin, voit hankkia Satu Pajarisen yksityisopetusta. Sen voi tarvittaessa toteuttaa myös etänä.

  Koulutukset myynnissä verkkokaupassa www.kauppa-sskh.fi