Someron Seudun Koiraharrastajat ry on perustettu vuonna 1976. SSKH on Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys, johon kuuluu reilut sata jäsentä.

Someron Seudun Koiraharrastajat opastaa koiraharrastajia koirien pidossa, hoidossa ja koulutuksessa sekä toimii koiraharrastuksen edistämiseksi paikkakunnalla. Tapahtumapaikkana on yhdistyksen omistama Haukkukallio harjoituskenttineen ja kerhomökkeineen. (Palmantie 10).

Yhdistys järjestää muun muassa tottelevaisuus-, agility-, dobo-, nose work- ja kehätotutuskoulutusta sekä metsä- ja peltojälkitreenejä, luonnetestejä, epävirallisia näyttelyjä, kilpailuja ja kokeita. Lisäksi yhdistys järjestää koiraharrastukseen liittyviä tapahtumia, luentoja ja kerhoiltoja.

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Jäsentilin numero on FI64 5434 0850 2087 08. Jäseniksi hyväksytään myös perhejäseniäi sekä nuorisojäseniä. Näiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Katso tarkemmat tiedot Jäseneksi -alasivulta. Tiedustelut jäsensihteeriltä Piia Sihvonen-Talikka (0400-860621). 

Agilityesteiden omatoimisen treenaamisen säännöt muuttuvat vuoden 2021 alusta:

Estevuokra tulee olemaan jäseniltä 15 euroa tunnilta ja ulkopuolisilta 20 euroa tunnilta.

Treeniä varten on varattava aika etukäteen. Kentän on oltava tyhjä puoli tuntia ennen yhdistyksen järjestämisn koulutusten alkua.

Kontaktiesteitä ei saa siirrellä yksin, vaikka niissä on pyörät. Painavat esteet uppoavat yksin siirreltäessä hiekkaan ja ovat vaarassa rikkoutua.

Agilitykursseille osallistuvien kurssimaksu kattaa kurssin ajalta myös omatoimitreenit.

Maksut tilille FI36 5434 0850 1764 26.

Someron Seudun Koiraharrastajilla on oma verkkokauppa osoitteessa kauppa-sskh.fi

 • MONENLAISTA KOULUTUSTA

  Someron Seudun Koiraharrastajat ry järjestää kysynnän mukaan arkitottis-, tottis-, toko-, agility-, dobo-, kehätotutus-, metsäjälki- ja peltojälkikoulutuksia ja pentukursseja.

  Satu Pajarinen vetää useita koulutuksia pienryhmissä ja yksityisopetuksessa.

  Ajantasainen kurssitilanne löytyy verkkokaupastamme www.kauppa-sskh.fi

 • JÄSENTEN PIKKUJOULUT 27. MARRASKUUTA

  Someron Seudun Koiraharrastajat ry järjestää jäsenilleen pikkujoulut perjantaina 27. marraskuuta. Ruokatarjoilun takia ilmoittaudu Wipelle minna.filppu@sss.fi

  TERVETULOA!!!

 • TOIMINTA KORONAPANDEMIAN AIKANA

  Koulutuksia järjestetään pienryhmissä ja väljissä oloissa ulkotiloissa.

  Koulutuksiin saa osallistua vain täysin terveenä. Vähäisempienkin flunssaoireiden kanssa on jäätävä kotiin.

  Varastomökistä löytyvät wc:t ja käsienpesumahdollisuus.

  Jos et halua osallistua pienryhmäkoulutuksiin, voit hankkia Satu Pajarisen yksityisopetusta. Sen voi tarvittaessa toteuttaa myös etänä.

  Koulutukset myynnissä verkkokaupassa www.kauppa-sskh.fi