Minna Lepistön kurssit alkavat 17. elokuuta

Minna Lepistö jatkaa elokuussa kurssien pitoa keskiviikkoisin. Viiden kerran kurssit järjestetään Haukkukalliolla 17.8., 24.8., 31.8., 7.9. ja 14.9.

Kello 17.30-18.30 pidettävän kurssin aiheena ovat hihnassa kävely ja ohitukset. Lepistö opastaa palkitsemista ja opastaa haasteissa. Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa.

Kello 18.30-20 pidettävällä kurssilla paneudutaan harrastuskoirataitoihi, tutustutaan lajeihin ja tehdää häiriöharjoittelua. Kurssille otetaan kahdeksan koirakkoa, joiden pitää pystyä toimimaan ryhmässä, hallita palkkamerkki kuten naksu tai sana ja olla aloitettuna jonkun kohteen kuten kosketusalustan harjoittelu.

Ilmoittautumiset sähköpostiin elina_ruohonen@hotmail.com

Kuittaus kurssille pääsystä, ennakkotietokysely ja maksutiedot tulevat sähköpostiin.

Kurssihinta on SSKH:n jäseniltä 40 euroa ja muilta 50 euroa. Kurssi on maksettava ennen sen alkua tilille FI36 5434 0850 1764 26.

Heini (vas.) ja Vida, Marika, Vappu ja Linnea sekä Mariina ja Jammu pentukurssin keskustakävelyllä kesäkuussa 2021. Kuva: Minna Filppu

Aggressiivisia koiria ei pidä tuoda koulutuksiin

Cockerspanieli Tessa ja labradorinnoutaja Isle omistajineen käyvät monenlaisissa treeneissä Haukkukalliolla. Kuva: Minna Filppu

HUOM: Ettehän tuo Haukkukalliolle tai muualla pidettäviin koulutuksiimme koiria, jotka käyttäytyvät aggressiivisesti ihmisiä tai muita koiria kohtaan!

Koiran omistaja vastaa koiransa aiheuttamista vahingoista aina täysimääräisesti. Jos tarvitset apua aggressiivisen koiran kanssa, ota aina ensin yhteyttä puhelimitse. Huomioitavaa on, että normaaleissa koulutuksissa ei ole mahdollisuutta ongelmakoirakoulutukseen. Ongelmakoirankouluttajat ovat erikseen.

HUOM: Helteellä (+25 astetta) ei koulutella, joten välillä koulutuksia voidaan joutua perumaan sääolosuhteiden takia koirien hyvinvoinnin takaamiseksi.

Talvella rajana on puolestaan 15 asteen pakkanen.

 

Virpi Ingerman ohjaamassa tottelevaisuuskoulutusta.