Heini (vas.) ja Vida, Marika, Vappu ja Linnea sekä Mariina ja Jammu pentukurssin keskustakävelyllä kesäkuussa 2021. Kuva: Minna Filppu

Koronapandemian vaikutukset toimintaan

Koulutuksia järjestetään pienryhmissä ja väljissä oloissa, etupäässä ulkotiloissa.

Koulutuksiin saa osallistua vain täysin terveenä. Vähäisempienkin flunssaoireiden kanssa on jäätävä kotiin.

Varastomökistä löytyvät wc:t ja käsienpesumahdollisuus.

Jos et halua osallistua pienryhmäkoulutuksiin, voit hankkia Satu Pajarisen yksityisopetusta. Sen voi tarvittaessa toteuttaa myös etänä.

Aggressiivisia koiria ei pidä tuoda koulutuksiin

Cockerspanieli Tessa ja labradorinnoutaja Isle omistajineen käyvät monenlaisissa treeneissä Haukkukalliolla. Kuva: Minna Filppu

HUOM: Ettehän tuo Haukkukalliolle tai muualla pidettäviin koulutuksiimme koiria, jotka käyttäytyvät aggressiivisesti ihmisiä tai muita koiria kohtaan!

Koiran omistaja vastaa koiransa aiheuttamista vahingoista aina täysimääräisesti. Jos tarvitset apua aggressiivisen koiran kanssa, ota aina ensin yhteyttä puhelimitse. Huomioitavaa on, että normaaleissa koulutuksissa ei ole mahdollisuutta ongelmakoirakoulutukseen. Ongelmakoirankouluttajat ovat erikseen.

HUOM: Helteellä (+25 astetta) ei koulutella, joten välillä koulutuksia voidaan joutua perumaan sääolosuhteiden takia koirien hyvinvoinnin takaamiseksi.

Talvella rajana on puolestaan 15 asteen pakkanen.

 

Virpi Ingerman ohjaamassa tottelevaisuuskoulutusta.