Arkitottelevaisuuskurssi alkaa 9. syyskuuta

Tottelevaisuuskoulutuksessa ohjaaja opettaa koiraansa muun muassa seuraamaan vapaana sivulla. Kuvassa Ella Paez Jämsen. Kuva: Minna Filppu

Parhaillaan on meneillään pennuille ja nuorille koirille suunnattu arkitottelevaisuuskoulutuskurssi, jota Virpi Ingerman vetää torstaisin sekä arkitottelevaisuuskurssit, joita Annika Saneri ja Satu Soina vetävät perjantaisin.

Satu Pajarisen tottelevaisuuskoulutusta on tarjolla yksityisopetuksena, johon osallistuva saa kouluttajan jakamattoman huomion ja voi treenata juuri sitä, mitä haluaa kuten BH:ta, pk-tottiksesta, arkitottista tai vaikka ratkoa ongelmia!

Lisätiedot Elinalta, elina_ruohonen@hotmail.com tai 0442926868

Katso ajantasainen tarjonta verkkokaupastamme www.kauppa-sskh.fi

Tottelevaisuuskoulutuksen tarkoituksena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tottelevaisuuskoulutus on tarpeen jokaiselle koiralle ja omistajalle.

Arkitottelevaisuuskurssilla harjoitellaan muun muassa koiran palkkaamista, sen oikea-aikaisuutta ja suuntaa sekä luoksetuloja, seuraamisen alkeita, asentoja, ohittamista ja rauhoittumista. Samalla koira oppii sosiaalisia taitoja. Harjoitellaan myös luvalla tervehtimistä ja luopumista.

Virpi Ingerman ohjaa seuraamista. Kuva: Minna Filppu

Tottelevaisuuskoulutuksesta vastaava Elina Ruohonen vetämässä ohitusharjoitusta. Kuva: Minna Filppu

Linda Lauttia paikallaanoloharjoituksissa koiransa kanssa. Kuva: Minna Filppu

Annika Sanerin Väiski tekee luoksetulossa mallisuorituksen. Kuva: Minna Filppu

Perustottelevaisuuskoulutus kuuluu kaiken rotuisten koirien oikeuksiin. Kuva: Matti Pomppu