Tottelevaisuuskoulutus tasoryhmissä

Tottelevaisuuskoulutuksessa ohjaaja opettaa koiraansa muun muassa seuraamaan vapaana sivulla. Kuvassa Ella Paez Jämsen. Kuva: Minna Filppu

Arkitottelevaisuuskoulutusta järjestetään kesäkaudella maanantaisin kello 18-19 ja talvikaudella sunnuntaisin kello 15-16. Sydäntalvella pidetään taukoa. Arkitottista järjestetään kurssimuotoisena niin, että osallistujat saavat yksilöllistä ohjausta ja että harrastus etenee tavoitteellisesti.

Lokakuussa pidettävä, pennuille ja nuorille koirille tarkoitettu alkeiskurssi on täynnä. Minikurssi alkaa marraskuussa ja kestää kolme kokoontumiskertaa. Kouluttajana näillä kursseilla toimii Elina Ruohonen.

Meneillään olevan jatkokurssin kouluttajana toimii Helena Suortti.

Kurssien hinnat ovat jäsenille 26,25 euroa ja muille 35 euroa. Minikurssi maksaa jäseniltä 16,25 euroa ja muilta 25 euroa. Voit ostaa kurssit Someron Seudun Koiraharrastajien verkkokaupasta osoitteessa kauppa-sskh.fi

Tottelevaisuuskoulutuksen tarkoituksena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tottelevaisuuskoulutus on tarpeen jokaiselle koiralle ja omistajalle.

Ilmoita osoitteeseen elina_ruohonen@hotmail.com nimesi, koirasi rotu ja ikä, nykyinen osaamistaso ja tavoitteesi. Voit kertoa myös, mitä muuta harrastat koirasi kanssa.

Tottelevaisuuskoulutuksesta vastaava Elina Ruohonen vetämässä ohitusharjoitusta. Kuva: Minna Filppu

Linda Lauttia paikallaanoloharjoituksissa koiransa kanssa. Kuva: Minna Filppu

Annika Sanerin Väiski tekee luoksetulossa mallisuorituksen. Kuva: Minna Filppu

Perustottelevaisuuskoulutus kuuluu kaiken rotuisten koirien oikeuksiin. Kuva: Matti Pomppu