Tottelevaisuuskoulutus tasoryhmissä

Tottelevaisuuskoulutuksessa ohjaaja opettaa koiraansa muun muassa seuraamaan vapaana sivulla. Kuvassa Ella Paez Jämsen. Kuva: Minna Filppu

Arkitottelevaisuuskoulutusta järjestetään kesäkaudella maanantaisin kello 18-19 ja talvikaudella sunnuntaisin kello 15-16. Kouluttajana toimii Elina Ruohonen.

Arkitottis järjestetään tänä vuonna kurssimuotoisena niin, että osallistujille taataan aiempaa yksilöllisempi ohjaus ja heillä on parempi mahdollisuus edetä harrastuksessaan.

Alkeiskurssit ovat jo meneillään, mutta viiden kerran jatkokurssi alkaa 13.8. Hinta jäsenille 25 euroa ja muille 35 euroa. Kurssit vetää Elina Ruohonen.

Voit ostaa kurssit Someron Seudun Koiraharrastajien verkkokaupasta osoitteessa kauppa-sskh.fi

Tottelevaisuuskoulutuksen tarkoituksena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tottelevaisuuskoulutus on tarpeen jokaiselle koiralle ja omistajalle.

Ilmoita osoitteeseen elina_ruohonen@hotmail.com nimesi, koirasi rotu ja ikä, nykyinen osaamistaso ja tavoitteesi. Voit kertoa myös, mitä muuta harrastat koirasi kanssa.

Tottelevaisuuskoulutuksesta vastaava Elina Ruohonen vetämässä ohitusharjoitusta. Kuva: Minna Filppu

Linda Lauttia paikallaanoloharjoituksissa koiransa kanssa. Kuva: Minna Filppu

Annika Sanerin Väiski tekee luoksetulossa mallisuorituksen. Kuva: Minna Filppu

Perustottelevaisuuskoulutus kuuluu kaiken rotuisten koirien oikeuksiin. Kuva: Matti Pomppu