Tokoa, tottista ja BH:ta kursseilla ja yksityisopetuksena

Tottelevaisuuskoulutuksessa ohjaaja opettaa koiraansa muun muassa seuraamaan vapaana sivulla. Kuvassa Ella Paez Jämsen. Kuva: Minna Filppu

Arkitottelevaisuuskoulutusta järjestetään keväisin ja syksyisin kurssimuotoisena tai koulutus kerrallaan. Osallistujat saavat yksilöllistä ohjausta ja että harrastus etenee tavoitteellisesti.

Virpi Ingermanin huhtikuussa vetämäksi suunniteltu neljän kerran arkitottiskurssi siirtyy myöhempään ajankohtaan koronapandemian takia.

Someron Seudun Koiraharrastajien omien kouluttajien (kuten Ingermanin) vetämän neljän kokoontumiskerran kurssin hinta ont jäseniltä 30 euroa ja muilta 40 euroa. Vierailevien kouluttajien kurssihinnat vaihtelevat.

Anne Ojasen vetämä toko-kurssi on luvassa toukokuuhun.

Satu Pajarinen vetää myös tottiksen ynnä muiden vastaavien lajien 20 minuutin yksityisopetusta. Näillä treenikerroilla saat kouluttajan jakamattoman huomion ja voit treenata juuri sitä, mitä haluat kuten BH:ta, pk-tottiksesta, arkitottista tai vaikka ratkoa ongelmia! Jäsenille 13,05 euroa ja muille 15 euroa per kerta.

Katso ajantasainen tarjonta verkkokaupastamme www.kauppa-sskh.fi

Tottelevaisuuskoulutuksen tarkoituksena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tottelevaisuuskoulutus on tarpeen jokaiselle koiralle ja omistajalle.

Arkitottelevaisuuskurssilla harjoitellaan muun muassa koiran palkkaamista, sen oikea-aikaisuutta ja suuntaa sekä luoksetuloja, seuraamisen alkeita, asentoja, ohittamista ja rauhoittumista. Samalla koira oppii sosiaalisia taitoja. Harjoitellaan myös luvalla tervehtimistä ja luopumista.

Virpi Ingerman ohjaa seuraamista. Kuva: Minna Filppu

Tottelevaisuuskoulutuksesta vastaava Elina Ruohonen vetämässä ohitusharjoitusta. Kuva: Minna Filppu

Linda Lauttia paikallaanoloharjoituksissa koiransa kanssa. Kuva: Minna Filppu

Annika Sanerin Väiski tekee luoksetulossa mallisuorituksen. Kuva: Minna Filppu

Perustottelevaisuuskoulutus kuuluu kaiken rotuisten koirien oikeuksiin. Kuva: Matti Pomppu