Tottelevaisuuskoulutus tasoryhmissä

Tottelevaisuuskoulutuksessa ohjaaja opettaa koiraansa muun muassa seuraamaan vapaana sivulla. Kuvassa Ella Paez Jämsen. Kuva: Minna Filppu

Arkitottelevaisuuskoulutusta järjestetään kesäkaudella maanantaisin ja talvikaudella sunnuntaisin. Sydäntalvella pidetään taukoa. Arkitottista järjestetään kurssimuotoisena niin, että osallistujat saavat yksilöllistä ohjausta ja että harrastus etenee tavoitteellisesti.

Marraskuussa pidettävä, pennuille ja nuorille koirille tarkoitettu minikurssi on täynnä. Kouluttajana toimii Elina Ruohonen.

Joulu-helmikuussa on koulutustauko. Arkitottiskurssit aloittelijoille ja pidemmälle ehtineille alkavat taas maaliskuussa. Kouluttajana toimii Virpi Ingerman. Myöhemmin keväällä on luvassa myös Helena Suortin pitämä jatkokurssi.

Viiden kokoontumiskerran kurssien hinnat ovat jäsenille 26,25 euroa ja muille 35 euroa. Voit ostaa kurssit Someron Seudun Koiraharrastajien verkkokaupasta osoitteessa kauppa-sskh.fi

Tottelevaisuuskoulutuksen tarkoituksena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tottelevaisuuskoulutus on tarpeen jokaiselle koiralle ja omistajalle.

Ilmoita osoitteeseen elina_ruohonen@hotmail.com nimesi, koirasi rotu ja ikä, nykyinen osaamistaso ja tavoitteesi. Voit kertoa myös, mitä muuta harrastat koirasi kanssa.

Tottelevaisuuskoulutuksesta vastaava Elina Ruohonen vetämässä ohitusharjoitusta. Kuva: Minna Filppu

Linda Lauttia paikallaanoloharjoituksissa koiransa kanssa. Kuva: Minna Filppu

Annika Sanerin Väiski tekee luoksetulossa mallisuorituksen. Kuva: Minna Filppu

Perustottelevaisuuskoulutus kuuluu kaiken rotuisten koirien oikeuksiin. Kuva: Matti Pomppu