Agilitykursseja

Piia Sihvonen-Talikka radalla borderterrierinsä Ricon kanssa.

Agilitykoulutusta järjestetään toukokuusta syyskuun lopulle.

Katso ajantasainen tarjonta verkkokaupastamme www.kauppa-sskh.fi

Toukokuussa starttaa kaksi ja elokuussa toiset kaksi kuuden kerran kurssia, joissa kaikentasoiset harrastajat ovat yhdesisä ja tekevät suorituksensa oman tasonsa mukaan. 

Puolet treenikerroista on ulkopuolisten kouluttajien ohjaamia, joten hintaa kertyy 50 euroa/kurssi/kirsu. Kouluttajina kursseilla toimivat yhdistyksen omat kouluttajat agilitykoulutusvastaava Johanna Laakkio, Piia-Sihvonen-Talikka ja Laura Nuotio. Vierailevat kouluttajat ovat Susanna Korhonen, Veera Niemi ja Anette Lindell.

Ryhmät kokoontuvat torstaisin kello 17-18.30 ja kello 18.30-20. Yhteen ryhmään mahtuu kuusi koiraa.
 
Koulusta voidaan järjestää yksittäisinä harjoituskertoina myös keskiviikkoisin, jos kysyntä ylittää kaavaillun tarjonnan. Myös uusia kursseja voidaan järjestää keskiviikkoisin, jos tulijoita on vähintään kahdeksan. Näistä kyselyt Johannalle osoitteeseen johanna.laakkio@gmail.com tai numeroon 0440-752 075.
 
Agility on koirien esteratalaji, jota voi harrastaa kuka tahansa. Se on avoin kaiken rotuisille koirille, myös sekarotuisille. Agilityssä menestyminen edellyttää koiralta ja ohjaajalta hyvää yhteistyötä. Edellytyksenä koulutukseen osallistumiselle on, että koira pysyy omistajansa hallinnassa myös vapaana ollessaan. Koira ei saa olla aggressiivinen muita koiria kohtaan.
 

Huomaa verkkokauppamme: www.kauppa-sskh.fi

Lapsille agilityliikuntakerho

Laura Nuotion vetämän, kouluikäisten lasten agilityliikuntakerhon toiminta on alkanut tänä vuonna. Kurssilla lapsille tarjoutuu mahdollisuus harjoitella agilityn alkeita, kun Laura Nuotio vetää yhdessä Annika Sanerin kanssa viisi harjoitusiltaa.

25 euron hintainen kurssi on luvassa myös ensi kesänä. Lisätietoja Lauralta numerosta 045 351 9646 tai sähköpostitse: lnuotio@hotmail.fi

Agilityliikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja kehitetään lapsen motorisia taitoja ja vastuullisuutta sekä kykyä toimia koiran kanssa. Toiminta myös lisää lapsen ja koiran hyvinvointia sekä vähentää levottomuutta.

Ella Paez Jämsenin Tirso lentää läpi renkaan. Kuva: Johanna Laakkio

Laura Nuotio seiskarinkoiransa Artun kanssa keinulla. Viime syksynä SSKH:n agilityharrastajat rakensivat radan Someron terveyskeskuksenmäelle, jossa he esittelivät lajia ja koiriaan vanhuksille. Kuva: Johanna Laakkio

Laura Nuotio ja Arttu hyppyesteellä. Kuva: Johanna Laakkio

Annika Saneri A-esteellä koiransa kanssa. Kuva: Minna Filppu

Marika Ahtaanluoma ja samojedi Hippi keinulla. Kuva: Minna Filppu