Vuosikokouksessa 13. helmikuuta yhdistykselle valittiin toimihenkilöitä ja palkittiin menestyneitä.

Hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Elina Ruohonen, sihteerinä Minna Filppu, rahastonhoitajana Piia Sihvonen-Talikka, varapuheenjohtajana Minna Kannisto ja jäseninä Virpi Ingerman, Johanna Laakkio, Riitta Laine, Annika Saneri ja Helena Suortti. Katri NIkander jatkaa varajäsenenä ja Senja Köppä palaa varajäseneksi. Uusina jäseninä hallituksen valittiin Minna Lassila ja Laura Nuotio. TERVETULOA!

SSKH ry palkitsi yhdistyksensä Vuoden näyttelykoirana englanninspringerspanielin Adamant´s Rags to Richies, jonka omistaa Tarja Hovila, Vuoden agilitykoirana palkittiin partacollie Topikan Explorer of Highland, jonka omistaa Johanna Laakkio. Vuoden nuoren koiraharrastajana palkittiin Pinja Lehtinen. ONNITTELUT!

Vuosijäsenmaksu säilyy 20 eurossa. Vuosikokouksen tekemän sääntömuutoksen myötä yhdistyksen nuorisojäseneksi voi liittyä alle 18-vuotias koiraharrastaja. Nuorisojäsenellä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Yhdistys voi hyväksyä jäsenekseen myös varsinaisen jäsenen kanssa samassa osoitteessa asuvan perhejäsenen, jolla on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Nuorisojäsenen ja perhejäsenen vuosijäsenmaksu on 10 euroa.

Osoitteenmuutokset on syytä ilmoittaa jäsensiheeri Piia Sihvonen-Talikalle, jotta postin saanti on taattu (piiasihvonentalikka@gmail.com).

Tervetuloa Haukkukalliolle harrastamaan, vanhat ja uudet jäsenet!! SSKH:lla on meneillään 42:s toimintavuosi.