Peltojälki

Maija Kivisen vetämiä peltojälkipäiviä järjestetään kysynnän mukaan. Seuraava treenikerta on lauantaina 29. syyskuuta kello 10. Treenipaikka löytyy osoitteesta Uuden-Kaskistontie 155, Terttilä.

Osallistumismaksu jäseniltä 21 euroa ja muilta 30 euroa. Hanki oma paikkasi kauppa-sskh.fi

Koirien kanssa harjoitellaan yksitellen. Vuoroaan odottavat koirat pidetään autossa, jotta kaikilla on treenirauha.

Muista ottaa koirallesi riittävästi juomavettä mukaan! Vesikuppi myös :)

Kannattaa varata myös kakkapusseja jätöksien keräämistä varten. Tupakoitsijoiden on huolehdittava, että mukana kulkee vaikka lasipurkki, johon tumpit voi laittaa.

Koira voi jäljestää sekä valjaiden että kaulapannan kanssa. Panta ei saa olla kuristava. Valjaissa on hyvä olla kiinnitysmahdollisuus myös koiran vatsan alta. Koira on kytkettynä jälkiliinaan työskentelyn ajan. Jälkiliinaksi riittää alkuun tavallinen, noin kaksi metriä pitkä talutushihna.

Ota koiraasi varten mukaan kahdenlaisia makupaloja. Toiset sellaisia, joita saa pilkottua helposti pieniksi. Esimerkiksi puolikosteat koirannappulat sopivat tarkoitukseen mainiosti. Pääasia on, että koira todella pitää niistä. Toiseksi makupalaksi kannattaa valita ”superherkku”, jonka voi pakata jo valmiiksi pieneen muovirasiaan. Kouluttajan oma koira toimii kissan ruoalla.

 Jos omistat jälkipaalun, ota sekin mukaan. Myös muovipurkeille voi olla käyttöä.