Kevään 2018 pentukurssin vanhempia oppilaita eli omistajineen bordercollie Jade (vas.), lapinkoira Helka ja borderterrieri Gini.

Pentukurssi eli koirakoulu omistajille :)

Kevään nuorimmat pentukurssilaiset välituntileikeissä eli samojedit Hilla (vas.) ja Omppu sekä tanskalaisruotsalainen pihakoira Miilu (etualalla) ja landseer Turo.

Viiden tapaamisen pentukurssi järjestetään keväällä. Minna Filpun vetämä koirakoulu on tarkoitettu Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n jäsenille ja se on maksuton. Ensimmäinen kokoontumiskerta on tiistaina 7. toukokuuta kello 18. Muut kurssipäivät: 14.5., 21.5., 28.5. ja 4.6.

Kurssilla keskitytään pennun kanssa toimimiseen, yhteistyön rakentamiseen ja koulutuksen alkeisiin. Samalla totutellaan lajitovereihin ja toimimaan omistajan kanssa erilaisissa tilanteissa.

Kurssille voi osallistua, jos pentu on yli kaksikuinen ja alle puolivuotias. Sitä vanhemmille on tarjolla arkitottista ja muita perustaitokursseja.

Pentukurssin tavoitteena on lisätä koirien hyvinvointia tukemalla pennun psyykkistä kehitystä, auttamalla koirien sosiaalistamisessa ja antamalla omistajille vinkkejä opettamiseen.

Pennuille normaalit nahkakaulapannat ja mielellään nahkaiset, mutta joka tapauksessa normaalit talutushihnat. Ei siis valjaita eikä flexejä. Makupalat voivat olla hyödyksi :)

Ilmoittautumiset sähköpostiin minna.filppu@sss.fi tai puhelimitse 0440-310122.

Osa kevään 2017 pentukurssilaisista luokkakuvassa. Vasemmalta valkoinenpaimenkoira Uuno, shetlanninlammaskoira Bella, monirotuinen Almi, kultainennoutaja Vilja, hovawart Romeo, berninpaimenkoira Hilla, leonberginkoira Lyyli ja irlanninsetteri Jerry omistajineen. Kuva: Minna Filppu

Osa helteisen kevään 2016 pentukurssilaisista. Kuvassa mukana australiankarjakoira Hilman, saksanpaimenkoira Jörön, suomenpystykorva Napen, portugalinpodengo Hepun ja kultaisennoutaja Samun perhekuntia. Kuva: Minna Filppu

Välitunnilla riehutaan. Parasta liikuntaa ja sosiaalistamista pennuille. Kuva: Minna Filppu

Tytti ja Satu treenaavat pentujensa kanssa.

Hurlumhei! Elämä on ihanaa! Päällimmäisenä Vilja, alimmaisena Hilla, keskellä Jerry ja Almi vasta liittymässä seuraan.