Jäseneksi liittyminen

Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun (20 euroa) yhdistyksen jäsentilille FI64 5434 0850 2087 08 ja ilmoittamalla yhteystietosi (osoite ja mahdollinen sähköpostiosoite) jäsensihteeri Piia Sihvonen-Talikalle osoitteeseen piia.sihvonentalikka@gmail.com

Hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Jäsenet saavat harrastaa edullisemmin. Osa koulutuksestamme on ilmaista ja tarkoitettu pelkstään jäsenille. Maksulliset kurssit saat jäsenetuhintaan, kun rekisteröidyt verkkokauppaamme www.kauppa-sskh.fi

Jäseniksi hyväksytään myös perhejäseniä, jos perheessäsi harrastaa useampi kuin yksi sekä nuorisojäseniä. Näiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa.

Nuorisojäseneksi voivat liittyä alle 18-vuotiaat koiraharrastajat. Kun yksi perheestä on yhdistyksen varsinainen jäsen, saavat muut samassa osoitteessa asuvat liittyä perhejäseniksi ja osallistua koulutuksiin ynnä muuhun jäsenille tarkoitettuun tarjontaan.

Kaikki alle 16-vuotiaat saavat harrastaa ilmaiseksi, kun yksi perheestä on SSKH:n jäsen. Perhe- ja nuorisojäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta eivät äänioikeutta.

Jaa tämä sivu